HOME
O NAMA
GDE SMO
SADRŽAJ
TOMY RESTORAN
PARKING
GALERIJA
KONTAKT
  
 

60000 m2 UREDJENOG PROSTORA NAMENJENOG PUTNICIMA I VOZILIMA


Firma Truck Stop Tomy doo osnovana je 2009 godine sa sedištem u Šimanovcima u industrijskoj zoni na lokaciji uz auto put uz samu naplatnu rampu. Parking za teretna vozila je ambiciozan projekat realizovan na teritoriji Srbije opremljen prostorima za pauze vozača, sa namerom da se pruži usluga i ljudima i vozilima. Odmor na sigurnom mestu je svačije pravo i osnovna namera Truck Stop Tomy parkinga je da poveca sigurnost transporta i tokom pauza, kao i da postane mesto okupljanja....mesto dobrih susreta.Osim dimenzionalnih, strukturnih i funkcionalnih karakteristika, u Truck Stop Tomy parking je integrisana infrastruktura sa ciljem dostupnosti, sigurnosti i kvaliteta. Oprema instalirana za kontrolu ulaza i izlaza, upotrebljava najnapredniju tehnologiju i garantuje 24-časovno non-stop nadgledanje senzorima i kamerama koje pokrivaju celokupnu površinu. Naravno prisutno je i fizičko obezbedjenje i psi čuvari.

Želimo da sačuvamo našu okolinu od daljeg zagadjivanja i radi toga smo sagradili postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i vodimo računa o reciklaži papira, plastike, metala, akumulatora, guma, ulja...

Na parking prostoru ima mesta za 150 tegljača i kampera i 10 autobusa. Horizontalna i vertikalna signalizacija garantuje lako uparkiravanje i manevrisanje svim vozilima.

PIB 106005674
MB 20512067
LIVE WEB CAMERA

DOKUMENTA:
Podaci za identifikaciju
Potvrda o PDV-u
Potvrda o registraciji
Resenje iz APR-a


     
HOME | O NAMA | GDE SMO | SADRZAJI ZA GOSTE | RESTORAN | PARKING | FOTO GALERIJA | KONTAKT
Copyright © by Truck Stop Tomy 2009.
Truck Stop Tomy
Dositejeva 9, Simanovci, Srbija
+381 22 2155380
Sites Counter
Web Site Counter