HOME
O NAMA
GDE SMO
SADRŽAJ
TOMY RESTORAN
PARKING
GALERIJA
KONTAKT
  
 

RESTORAN
Našim posetiocima na raspolaganju su usluge restorana Tomy. Prijatan ambijent, ljubazno osoblje, ukusna i sveža hrana, pristupačne cene.
Sa 250 mesta u zatvorenom, klimatizovanom prostoru i sa 70 mesta na letnjoj terasi i parkingom za preko 100 automobila, ovo je idealno za organizovanje proslava, poslovnih ručkova i ostalih važnih jubileja i datuma.
Sa radnim vremenom od 7-23h u restoranu se služi doručak, ručak i večera tradicionalne Srpske i internacionalne kuhinje, sa akcentom na dnevnoj ponudi sveže kuvanih jela.
Sa prelepim dečijim igralištem na velikoj zelenoj površini, možemo da budemo i Vaš izbor za proslavu dečijih rodjendana, krštenja itd.

PARKING
Sa 150 parking mesta za kamione i 10 za autobuse, namenjen je korisnicima auto-puta.
Uredan, dobro ogranizovan saobraćajnom i svetlosnom signalizacijom, pod 24h video nadzorom i fizičko-tehničkim obezbedjenjem

SANITARNE PROSTORIJE
Čiste, uredne, sa mogućnošću korišćenja tuša. Muški i ženski toaleti i tuševi dostupni su za korišćenje 24 časa. Postoji i toalet za osobe sa posebnim potrebama (restoran)

SERVIS I VULKANIZER
Kod nas se mogu popraviti lakši kvarovi na kamionima, kao i uraditi popravke i zamene guma za kamione, kombi i putnička vozila

ZABAVA I ODMOR
Tereni za boćanje (balote) i veliki broj klupa u hladovini, za odmor i opuštanje


klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku klikni na sliku
LIVE WEB CAMERA
     
HOME | O NAMA | GDE SMO | SADRZAJI ZA GOSTE | RESTORAN | PARKING | FOTO GALERIJA | KONTAKT
Copyright © by Truck Stop Tomy 2009.
Truck Stop Tomy
Dositejeva 9, Simanovci, Srbija
+381 22 2155380
Sites Counter
Web Site Counter